HTML

volkov mihail

Volkov Mihail festőművész munkássága, könyv ajánlók, film ajánlók, minden ami művészet, minden ami kortárs művészet. A művészet mindenkié!

Friss topikok

  • bartao: Tisztelt Művész úr! Ön oktatott pár éve Szolnokon. Szeretném megkérdezni vállal-e még szolnoki tan... (2015.05.04. 15:50) WWW.VOLKOV.HU
  • Ursus Arctos: KOLDUS Koldus, de én irigykedem reája. Nincs semmije. Ám az egész Föld s Ég az ő ruhája. ... (2009.07.20. 14:21) "A Felkelő nap Muzsikája"

Linkblog

2009.07.14. 10:29 VolkoV Mihail

Szolnoki barát kedvence

Zsolnay László szolnoki művészettörténész barátom egyik kedvenc festménye. Lacit azóta ismerem mióta Szolnokon laktam. A kiállításaim megnyitóján különösen jó beszédeket mondott. Ami tetszett benne az-az, hogy nem az átlagos sablonos megnyitó szöveg volt, hanem az egész olyan volt mint egy baráti beszélgetés. Minden mondtat úgy kezdődött, hogy "Misa barátom".....Ő szólított csak Misának.  Az ESZKIMÓ című képem nem tudom miért nyerte el a tetszését, talán mert a kép hangulata kicsit olyan mintha a szolnoki művésztelepen készült volna. A század eleji Plein-Air a Művésztelepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"ESZKIMÓ"

100 x 80 cm

Olaj, Vászon

(2003)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://volkov.blog.hu/api/trackback/id/tr531245397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása